Катедра за медицинска хемија

Наставници и соработници на катедрата по медицинска хемија

Е-пошта Печати PDF

 

Седиште: Институт за медицинска и експериментална биохемија
Медицински факултет, Скопје

Тел: 389 23217 303; 389 2230 431
Факс: 389 2230  431

Раководител на Катедрата по медицинска хемија:


Проф. Марија Крстевска

Спец. по медицинска хемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Останати наставници и соработници:

 

1. Проф д-р Соња Алабаковска
Спец. по медицинска биохемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

2.Проф.д-р Jасна Богданска
Спец. по мeдицинска биохемијаЕ-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

3. Проф. д-р Даница Лабудовиќ
Спец. по медицинска биохемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


4. Проф. д-р Светлана Цековска
Спец. по медицинска биохемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

5. Ас. Гордана Босилкова
Спец. по медицинска хемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

6. Доц. д-р Kатерина Тошеска Трајковска, д-р сци.
Спец. по медицинска биохемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

7. Ас. м-р д-р Јулијана Кавракова
Спец. по медицинска биохемија
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

8. Пом. aс. д-р Ирена Костовска
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

9. Пом.ас.д-р Марија Геракаровска
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите